Kokkene
Friggkantine® samarbeider med flere lokale kokker rundt om i landet, som er opptatt av produktene. Alt lages for hånd.
Kokkene har til felles at de skal levere dagsfersk mat av topp kvalitet og til gode priser for våre kunder.
![](https://friggkantine.no/wp-content/uploads/2023/09/felix.jpg)
Knasende godt
Alle sandwicher lages med saftig surdeigsbrød, baguetter har lengre hevningprosesser og de stekes på en måte som gjør at de holder seg crispy gjennom hele dagen, for å nevne noe.
Alltid fokus på miljøvennlighet og bærekraft. Alltid fokus på at maten skal være noe du aldri går lei av.
Vi tror dette er fremtiden.
Arkitektene bak maten i Friggkantine®
Lars og Felix Gunzler leder Friggs matutvikling og bidrar til alt som har med mat å gjøre i hele Norge, i tillegg til å direkte forsyne alle kantinene i Oslo og Viken -og det er ikke få.
– På denne måten opprettholder vi direkte kontakt med kundene og opprettholder tilstedeværelse på utviklingen.
![](https://friggkantine.no/wp-content/uploads/2023/09/frigg-fersk-baguett.jpg)
![](https://friggkantine.no/wp-content/uploads/2023/09/ferske-baguetter-frigg-kantine-1.jpg)
Hvor blir maten laget?
Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold: Far og Sønn
Trondheim: Kenneth og Helge i Skansen
Kyrksæterøra: Mette og Bård Inge i Kafé Koselig
Bergen: Teamet hos Matgal
Stavanger: Roy og teamet hans i Kniv & Gaffel
Innlandet: Arve og Ivan hos Sillongen
Skien: Marius og Villa mat
Kristiansand: Line og Svein i Madhuset
Flere kokker er under opplæring i en rekke regioner, og Danmark og Sverige står for tur.