Dagsfersk mat

Nyt nylaget, smakfull mat med dagens beste råvarer. Vår dagsferske mat tilfredsstiller dine smaksløker med gode opplevelser som garanterer en smakfull reise.

Opplev en symfoni av smaker med vår dagsferske og velsmakende mat 

Ferske råvarer

Vi legger stor vekt på å bruke de ferskeste råvarene som fanger essensen av hver sesong. Våre kokker kombinerer kreativitet og lidenskap for å skape retter som ikke bare metter magen, men også inspirerer sansene.

Fra saftige grønnsaker til mørt kjøtt, hver bit av vår mat er nøye utvalgt og tilberedt for å gi deg en minneverdig opplevelse. Våre menyer endrer seg jevnlig for å fange opp det beste årstidene har å by på, og vi streber alltid etter å overgå forventningene dine.

Lokale kokker

Vårt dedikerte team er opptatt av å levere mat av høyeste kvalitet, og vi setter vår ære i å tilberede hver rett med omhu og presisjon.

Enten det er en enkel kald lunsj eller en lun varmrett, ønsker vi å gi deg mat som gir glede og tilfredstillelse.

Møtemat

Vi tilbyr våre kunder å bestille møtemat og mat til arrangementer ved behov. Med Frigg kantine får du med andre ord samlet alt vedrørende mat hos en leverandør.

 Vi leverer kalde og varme retter til ditt møte.

Våre kantineløsninger

Vi tilbyr en helautomatisk kantine med dagsferske produkter fra lokale leverandører hver dag! Ved hjelp av den ypperste teknologi på feltet, og et helt univers av utviklet mat og produkter, setter vi en ny bransjestandard.