Smaksprøver

Kan vi friste med smaksprøver på herlig mat? Bli med på en smakfull reise hos oss!

Vi i Frigg Kantine ønsker å ta deg med på en opplevelse som vil begeistre dine smaksløker.

Derfor tilbyr vi stolt smaksprøver på den gode maten som vår kantine har å by på.

Vårt dedikerte team av kokker legger stor vekt på å skape retter som ikke bare metter, men som også vekker sansene dine. Med nøye utvalgte ingredienser og en lidenskap for matlaging, har vi satt sammen en meny som spenner fra klassiske favoritter til innovative kreasjoner.

Bredden av smaker

Ved å tilby smaksprøver gir vi deg sjansen til å oppleve bredden av smaker som vi har å tilby. Du kan forvente å oppdage unike kombinasjoner av smaker og teksturer som vil overraske og glede deg. Enten det er saftige Chicken Cæsar baguette med hemmelig hjemmelaget Cæsardressing, eller en forfriskende salat med ferske lokale råvarer. Hver bit er en oppdagelsesreise i seg selv.

Vi legger også stor vekt på å imøtekomme ulike kosthold og preferanser. Derfor inkluderer vi alternativer for vegetarisk og glutenfri mat, slik at alle kan nyte våre smaksprøver uansett deres matvalg.

Våre smaksprøver er ikke bare en sjanse til å nyte god mat, men også en mulighet til å bli bedre kjent med oss som kantine. Vi ønsker å dele vår lidenskap for mat med deg.

La oss overraske deg med den gode maten som Frigg kantine har å tilby. Vi tar gjerne turen innom deg med en smaksprøveboks.

Ta kontakt med oss om smaksprøver

Fyll ut skjemaet og vi tar snarlig kontakt!