Om oss

Med en lidenskap for teknologi og en dyp forståelse for behovene til våre kunder, leverer vi fullverdige kantiner med dagsfersk mat som setter en ny bransjestandard.

Vår reise begynte med et ønske om å gjøre kantinetjenester mer tilgjengelige og kostnadseffektive i hele Norge

Kvalitetsbevisst team

Suksessen vår skyldes vårt dedikerte team som jobber sammen for å levere kvalitet. Våre selgere, kundebehandlere, teknologieksperter og samarbeidspartnere/kokker er alle lidenskapelig opptatt av å gi deg den beste opplevelsen.

Med en inngående forståelse av behovene til våre kunder og en lidenskap for teknologi, har vi investert i den nyeste teknologien og samarbeider med lokale og dedikerte kokker for å tilby en unik opplevelse.

All kompetanse og kunnskap holdes internt, noe som gjør oss i stand til å reagere raskt og stadig forbedre våre tjenester fra idé til virkelighet.

Sammen sikrer vi at Frigg Kantine gir den beste opplevelsen for våre kunder, i dag og i fremtiden.

Har du lyst til å teste maten vår? Be om smaksprøver.

Historien bak

Frigg kantine er et konsept fra Cuboid AS. Cuboid er et norskeid teknologifirma med salg, produksjon og utvikling plassert i Drammen.

Som ledende leverandør av selvbetjente salgs- og leveringsløsninger i landet, fikk vi stadig spørsmål fra våre kunder om muligheten for en fullservice kantineløsning. Vi så et sterkt behov i markedet for å redusere kantinekostnadene og øke oppetid rundt om i Norge. Dette var vår inspirasjon til å utvikle Frigg Kantine®.

Med et brennende ønske om å revolusjonere kantinedriften, satset vi på toppmoderne teknologi og skapte et univers av spennende og næringsrike egenutviklede matretter og produkter.

Ønsker du vite mer? Ta kontakt med oss

Fordeler med Frigg kantine

Som kunde av oss får du en helautomatisk kantine med dagsferske produkter fra lokale kokker hver virkedag.

Våre lokale leverandører av mat er nøye utvalgt. Kokkene utvikler og lager dagsfersk mat, med fokus på miljø og bærekraft. 

I tillegg til å servere velsmakende, næringsrike måltider, er vår prioritet å redusere matsvinn og hjelpe deg med å spare penger.

Vår kantine er tilgjengelig 24/7, noe som gjør den ideell for bedrifter med skiftarbeidere. Vi er her for å sikre at din matpause er både praktisk og fornøyelig.

Vi skreddersyr kantineløsningen til ditt behov. Les mer om våre løsninger.

Gasellebedrift 4 år på rad