Eltel Networks Bergen – Revolusjonerte kantinen

Frigg Kantine sørger for kostnadseffektive og fremtidsrettede kantineløsninger med sunn og god mat til alle døgnets tider. – Jeg synes det fungerer veldig fint, med dagsferske varer av høy kvalitet, sier Hanne Søfting -Business Controller Eltel Networks Bergen.

ELTEL NETWORKS BERGEN – REVOLUSJONERTE KANTINEN

Frigg Kantine sørger for kostnadseffektive og fremtidsrettede kantineløsninger med sunn og god mat til alle døgnets tider. – Jeg synes det fungerer veldig fint, med dagsferske varer av høy kvalitet, sier Hanne Søfting -Business Controller Eltel Networks Bergen.

Frigg kantine tilbyr løsninger som dekker bedrifters kantinebehov. Systemet har tatt av i Oslo-området, og nå er også interessen stor i Bergen. Flere bedrifter i Bergen har valgt å innføre Frigg Kantine som sin primærkantine.

Endrer behovet for tradisjonelle kantiner

Business Controller ved Eltel Networks Bergen, Hanne Søfting mener matkonseptet er kostnadsbesparende for bedriften og tidsbesparende for ansatte. På Eltel er de ca 100 ansatte og de fikk installert en Frigg Kantine i sommer.

-Jeg synes det er en fleksibel og god ordning der vi får ned kostnadene på kantineholdet. Man betaler kun for de varene man ønsker å kjøpe, og på den måten får man ikke faste kostnader per medarbeider. Frigg Kantine gir et fullverdig tilbud her hos oss, da vi ikke er mange nok til å drive en tradisjonell kantine.

 Fornøyde kolleger på Eltel med kortreist næringsrik mat fra Frigg Kantine.
f.v. Eva Birkeland, Marius Wareberg, Birte Linn Dyrdal og Hanne Søfting.

-Jeg kan anbefale andre bedrifter i Bergen denne løsningen, som et godt og kostnadseffektivt alternativ til tradisjonell kantinedrift, sier Søfting.

Eva Birkeland i Eltel (bildet over), mener også at Frigg Kantine fungerer veldig bra, og ønsker å fremheve det positive ved å kunne hente ut mat når det passer for en selv, dag og natt.

-Vi var veldig spent på hvordan dette skulle fungere før vi fikk løsningen, men det har fungert veldig bra. Den lokale innholdsleverandøren er også flink til å ta tilbakemeldinger. Jeg vil som Søfting, anbefale andre bedrifter å gå for en slik digital kantine, sier Birkeland

Tidligere hadde Eltel en kantineordning der bedriften betalte for en driftsdel i tillegg til at de ansatte måtte være med å betale en fast sum per måned. Etter hvert fikk de en del frafall av ansatte på ordningen, noe som gjorde at det ble uhensiktsmessig å drive tradisjonelt. Da måtte vi se på andre løsninger. Det var da Frigg Kantine dukket opp. Av flere grunner ble nettopp Frigg Kantine valgt som kantineløsning på Eltel Networks.

Noe for alle: Friske salater med hjemmelaget dressing, sprø bagetter, tyrkisk yoghurt med knasende müsli og gryteretter med ris og kjøtt. Alt dette får du i en Frigg Kantine.

Næringsrik og god mat fra bunnen av

Frigg Kantine samarbeider med matleverandøren Matgal til sine Bergens-kantiner. Hos Matgal, er de opptatt av å bruke næringsrike råvarer uten tilsetningsstoffer. Alt lages for hånd og brødet har lange hevingsprosesser. Alle sandwicher lages med saftig surdeigsbrød, og bagetter stekes på en måte som gjør at de holder seg crispy gjennom hele dagen.


Null matsvinn og alltid dagsfersk

Frigg Kantine er opptatt av at maten skal være dagsfersk. All mat som ikke selges samme dag, selges til kraftig redusert pris gjennom ulike samarbeidspartnere, blant annet Too Good To Go. Det jobbes også i disse dager med utvikling av Frigg ECO. Dette er hentepunkter som skal installeres rundt i Norge der maten som ikke ble solgt dagen før blir solgt til kraftig redusert pris.

-Vi ønsker å unngå all form for matsvinn, og det er viktig for oss at miljøet ivaretas i alle ledd, sier Joachim B. Hansen som er daglig leder og gründeren bak Frigg Kantine.

Krysningen mellom god teknologi og god mat

Frigg Kantine tilbyr det siste innen teknologi sammen med de beste matleverandørene i området. Fokuset ligger på lokal matproduksjon, fersk og sunn mat, i tillegg til et ønske om å redusere matsvinn. Hansen understreker at selv om maten er laget av skikkelige råvarer, betyr ikke det at prisen er for høy.

-Vi har jobbet iherdig med både teknologi og innhold i en årrekke. Det har tatt tid, men nå er det finslipt. Frigg Kantine representerer en kryssing mellom eksellent teknologi og lokalprodusert, dagsfersk mat.

Han legger til at det unike med en slik digital kantine, er at kostnader minker drastisk fordi man ikke trenger en 100 % stilling til å bemanne kantinen. – Det gir reduserte kostnader i alle ledd, og maten er fortsatt like god, bare enda mer tilgjengelig.

 

Ønsker du en kostnadseffektiv kantine til din bedrift?

Bytt til Frigg kantine. Vi leverer fullverdige kantiner med dagsfersk mat alle virkedager.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale

Foto: Frigg kantine